30 mål tog honom till Hockeyallsvenskan

 30 mål tog honom till Hockeyallsvenskan

Silly seasons förmodligen sämst bevarade nyhet är slutligen offentlig, måltjuven Jonathan Tholander är klar för Vita Hästen.

Det har länge ryktats om att Norrköpings-klubben och anfallaren som sköt 30 mål för Östersund säsongen som gick hade funnit varandra och nu är det alltså konfirmerat. 25-åringen lirar i Hockeyallsvenskan kommande säsong.

– Jonathan är en spännande producerande spelare som utvecklats bra under sina säsonger i division 1. Vi tror Jonathan kan ta ytterligare kliv den här säsongen och bidra till att vi som lag också blir bättre, kommenterar tränaren Jonas Johnson på Vita Hästens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *