Tränaren får sparken – profilen uppges ta över

 Tränaren får sparken – profilen uppges ta över

Det sker en förändring på tränarpositionen i nykomlingen HA74.

Huvudtränaren Niklas Brännström får lämna sin post. Han petas av klubben.

– Vi har avslutat i samförstånd och det är inga hard feelings från något håll. Vi har suttit och diskuterat det här fram och tillbaka och kommit fram till att detta är bästa lösningen för föreningen och för Niklas också, säger sportchefen Tobias Ståhlgren till Vetlanda Posten.

Det finn dock uppgifter om ett missnöje i spelartruppen.

Tillsvidare blir det den gamle hetsporren Viktor ”Tokige-Torsten” Torstensson som tar över. Som spelare gjorde han stort väsen av sig som oöm energiforward i bland annat Mariestad och Vita Hästen, men har sedan han lade av varit assisterande sportchef i HA74.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *