Tränaren lämnar Allettan-laget

 Tränaren lämnar Allettan-laget

Det står klart att tränaren Jeff Jakobs och Borlänge går skilda vägar.

Efter succésäsongen 15/16 när Borlänge tog sig hela vägen till kvalserien tog Jakobs klivet upp från posten som assisterande tränare till att ta över som headcoach säsongen som gick. 27-åringen lotsade laget till Allettan och playoff 1, men nu står det klart att han lämnar föreningen.

– Jag har tillbringat de senaste tio åren i Hockeyettan som spelare och ledare vilket gör att jag tror det bästa för min utveckling som ledare och människa är att upptäcka ny miljö och komma utanför min komfortzon, kommenterar Jakobs på Borlänges hemsida.

 

Inför säsongen gästade Jeff Jakobs podcasten Mjörnbergs Trashtalk, det långa samtalet om ledarskap och väldigt mycket mer hör ni här.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *