#93 Lite Skellefteå-vibbar

 #93 Lite Skellefteå-vibbar

I årets första avsnitt har Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund minst sagt mycket att snacka om.

Vi diskuterar det planerade sportchefsmötet där klubbarna ska fila på ett nytt serieupplägg och snackar om indikationerna på att elitlicensreglerna kanske trots allt inte kommer tillämpas så hårt och att nya dispenser kan vara i antågande.

Dessutom naturligtvis snack om Allettorna och allt som hänt där sedan seriestarten, överraskningarna, lagen som behöver vara oroliga, de som söker efter sin identitet, skador, värvningar, förväntningar och så vidare och så vidare.

Utöver det naturligtvis bryderier kring extremt konstiga spelscheman, funderingar kring varför det var just finnarna som stannade i Asplöven när alla andra drog, åsikter om Pavel Brendl i Hockeyettan och en hyllning av Marcus Dahlbom.

Detta och en hel del annat hör ni via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *