Trotjänaren gör comeback

 Trotjänaren gör comeback

Han har en lång historia i den grönvita tröjan, nu gör anfallaren Robin Jalkerud comeback i Hammarby.

Han har en diger erfarenhet av spel i klubben och gjorde några säsonger med Hammarby i allsvenskan lika väl som att han var lagkapten i det Bajen Fans-lag som tog klivet upp i Hockeyettan. Men efter några matcher säsongen 13/14 lade han av.

Nu är det dock dags för comeback.

– Alla vet väl hur min spelstil är, jag går in och gör skitjobbet, och det kanske har saknats lite av den spelartypen i truppen. Jag hoppas kunna tillföra energi till gruppen, både på och utanför isen. Även om jag inte skulle få någon speltid utan bara sitter i båset så vill jag bidra med det jag kan, säger han på Hammarbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *