Södertälje-duo förstärker i Allettan

 Södertälje-duo förstärker i Allettan

KRIF har börjat fylla igen luckorna i truppen inför Allettan.

Under måndagen blev det klart att klubben lånar Stefan Söder från IK Pantern, nu står det även klart att Hampus Olsson och Sebastian Owuya från Södertälje förstärker i Allettan.

– Sebastian Owuya är en stor och stark back. En perfekt lösning för oss då vi har flera backar skadade och snart går vi in i en väldigt tuff och spännande serie. Vi spelade med fyra backar stora delar av senaste matchen och det är givetvis inte hållbart i Allettan. Lånen av Hampus och Sebastian är tillsvidare vilket innebär att SSK kan hämta tillbaka spelarna om det uppstår behov vid till exempel skador i deras trupp. Owuya är redan på plats och tränade med laget igår. Jag vill tacka SSK för en väldigt bra dialog, säger sportchefen Micke Johansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *