Styrelsen slår tillbaka mot sparkade tränaren

 Styrelsen slår tillbaka mot sparkade tränaren

Situationen blev ohållbar för styrelsen i Tyringe som väljer att avgå efter de senaste dagarnas turbulens, men i ett brev som publicerats av Norra Skåne slår det tillbaka hårt mot sparkade tränaren Marcus Norell.

Man framhåller bland annat att tränaren trots flera påstötningar ska ha bettet sig illa mot styrelsemedlemmar och personal.

”Styrelsen anser att den situation som Norell har försatt föreningen i är ohållbar och kan av ovan nämnda anledningar inte fortsätta samarbetet mer med Norell. Efter att styrelsen tagit sitt beslut på mötet i torsdags har de fått motta hot och trakasserier och kommer därför att avgå från sina styrelseuppdrag och alla styrelserelaterade uppgifter”, står det bland annat att läsa.

Hela brevet hittar ni här.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *