Kulturbäraren bommar början av Allettan

 Kulturbäraren bommar början av Allettan

Vill det sig illa kan kulturbäraren och forne lagkaptenen Andreas Nordfeldt missa stora delar av Allettan för KRIF.

31-åringen fick säsongen 15/16 en puck i ansiktet med operation som följd och efter det har det uppstått komplikationer igen. Nordfeldt har problem med luftvägarna vilket tvingar honom till en ny operation i näsan. Ett ingrepp som troligtvis gör att han är borta en bit in i januari.

– Jag märkte vid hårdare ansträngning att jag har fått en del problem. Så jag var nyligen hos läkaren för en koll. Han tyckte att vi skulle ett ingrepp i käk- och bihålan, säger han till Blekingesport.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *