Inget mer lir i Hockeyettan för talangen

 Inget mer lir i Hockeyettan för talangen

Efter ett gästspel på fem matcher står det klart att talangen Axel Levander lämnar Piteå för spel i Hockeyallsvenskan.

20-åringen har varit utlånad från Luleå och producerat sju poäng (4+3) på sina sju matcher i norra Hockeyettan, men nu står det klart att låneperioden är över och att Levander istället skeppas vidare till Tingsryd i Hockeyallsvenskan.

– Vi visste att det var ett möjligt scenario att Axel skulle lämna för HockeyAllsvenskan. Vi är tacksamma över att få haft Axel hos oss och hoppas att han återvänder till Piteå någon gång i framtiden, säger sportchefen Jonatan Glader på Piteås hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *