Forwarden lämnar – klar för konkurrent

 Forwarden lämnar – klar för konkurrent

Det blev bara en kort sejour i Skövde för forwarden Hampus Forsling.

23-åringen som ifjol representerade Asplöven gjorde bara elva seriematcher för Skövde. Nu har han lämnat klubben och istället gjort klart för sex matcher i Kristianstad. En klubb som Skövde mycket väl kan få möta längre fram i vår.

– Vi är återigen kort med forwards, då Malte Sjögren är sjuk och Roger Ohlsson har hjärnskakning. Vi är bara 11 forwards och har därför skrivit ett korttidskontrakt med Hampus. Han kommer att spela 6 matcher med oss och under den tiden tar vi ett beslut om var det hela leder. En bra deal för båda parter att känna på varandra och dessutom hålls konkurrensen upp på forwardssidan, säger Kristianstads sportchef Joakim Johansson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *