#86 Vargen alla vill fälla

 #86 Vargen alla vill fälla

I veckans avsnitt funderar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund över hjärnskakningar och kloka beslut, önskar sig ett slag om den sista Allettan-platsen mellan Vimmerby och Tranås och konstaterar att vissa matcher i Hockeyettan vinner man faktiskt redan på papperet.

Dessutom lyfter vi fram ett par livsviktiga frågeställningar. Är HC Dalen på riktigt? Är gamla tidens Kristianstad tillbaka? Bör Västerås vara oroliga efter sina märkligt svaga grundserieresultat? Vad ligger bakom Sollentunas negativa förvandling? Är Per Ljusteräng gud?

Detta bland väldigt mycket annat och ett gäng bibliska referenser.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *