Från söderserien till Leksand

 Från söderserien till Leksand

Han har gjort fyra matcher i Hockeyettan under hösten, men nu blir det istället spel med Leksand för den unge backen Johannes Johannesen.

Den 20-årige norrmannen har under fyra matcher varit utlånad från Frölunda till Hanhals i söderserien, men på fredagen meddelade Leksand, som går trögt i Hockeyallsvenskan, att ynglingen ska lånas ut till dem istället.

– Vi känner att vi är tunna på backsidan med både Calle Själin och Daniel Bertov på skadelistan och samtidigt vill Frölunda få ut Johannes i spel vilket passar oss bra just nu. En av Johannes stora styrkor är spelet i egen zon och där behöver vi bli bättre för att kunna vinna matcher, säger sportchefen Mikael Karlberg på Leksands hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *