Tränaren lämnar sitt uppdrag – oense med klubben

 Tränaren lämnar sitt uppdrag – oense med klubben

Fem omgångar in i årets upplaga av Hockeyettan väljer tränaren Carl-Johan Klint att lämna sitt uppdrag i Vallentuna.

Klubben har bara vunnit en av fem matcher i serieupptakten och nu kommer nästa smäll. Klint, som varit tränare för laget de två senaste säsongerna, har valt att säga upp sig och omedelbart lämna klubben.

”Beslutet har fattats gemensamt då man varit oense om hur verksamheten skall bedrivas. Föreningen har förståelse för hans beslut och önskar honom lycka till i sin fortsatta tränarkarriär”, skriver Vallentuna i ett pressmeddelande på sin Facebook-sida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *