En hjärnskakning för mycket – karriären är över

 En hjärnskakning för mycket – karriären är över

Hjärnskakningar har kostat ytterligare en hockeykarriär.

Den 24-årige backen Samuel Aho har drabbats av flera hjärnskakningar under sin karriär och efter att ha åkt på ytterligare en i derbymötet med Teg står det klart att den assisterande Vännäs-kaptenen tvingas lägga av med hockey.

– Otroligt tråkigt och tragiskt, men ett klokt beslut att ta, då han har ett långt liv framför sig. Vi kommer att sakna han som hockeyspelare men framförallt som person att ha i och omkring ett omklädningsrum. Aho står för allt föreningen står för och har varit en enorm ambassadör för föreningen, säger general managern Jacob Bergendorff på Vännäs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *