#83 De obesegrade

 #83 De obesegrade

Säsongen är äntligen igång och det ger Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund väldigt mycket att snacka om.

Vi pratar om positiva nykomlingar, Nybros pausunderhållning, Gripens förvirrande namnkaos, Asplövens misslyckande att kicka tränaren redan efter tre matcher, bitterheten över att Filip Mingotti lägger ner karriären i Blekinge, Kristianstads överkörningar, Per Kenttäs luriga schackdrag, mängder av uddamålssegrar i norr, Skövdes solida defensiv, Helsingborgs usla tredjeperioder, dubbla hattrick för Surahammar, Tranås märkliga förmåga att vinna borta men torska hemma, lagen som fortfarande är obesegrade och väldigt mycket mer.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *