Målvakten lämnar efter en match

 Målvakten lämnar efter en match

Det sker en målvaktsrokad i Sollentuna.

En ynka match hann keepern Gustav Griborn stå i klubben, nu lämnar han emellertid Sollentuna för att istället ansluta till Kalix i den norra serien. I hans ställe plockar Sollentuna in Jonas Moëll Lindgren.

”Jonas som har Hanviken som moderklubb har spelat ungdomshockey i Djurgården med ett U16 guld som merit, sedan J18 & J20 i Mora där han spelat med några av våra spelare, under tiden i ora blev det också några J17 landskamper för Sverige innan han flyttade tillbaka till Stockholm och vaktade Haninges mål ifjol”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *