Sparkades ur ettan – hoppar av division 2

 Sparkades ur ettan – hoppar av division 2

Det blir inget spel i division 2 för Haninge Anchors.

Med bara några dagar kvar till seriestarten i Hockeyettan kom beslutet att Haninge Anchors fråntogs sin elitlicens och degraderades till division 2. Men det stannar inte där. Det sena beslutet har gjort att klubben inte får ihop ett lag för spel i tvåan och nu väljer man att dra sig ur division 2-serien.

”Eftersom i princip alla spelare vi hade kontrakterade har fått erbjudande om att spela vidare i Hockeyettan i andra lag så har vi för få spelare kvar. Vi har kontaktat många spelare för att försöka få ihop en trupp. Intresset har varit stort men nästan alla har avböjt eftersom det är så sent och dom redan signat upp sig för spel med andra klubbar”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *