#75 Södertälje-serien

 #75 Södertälje-serien

Lagen börjar gå på is och i veckans avsnitt är Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund högst oense kring huruvida det går att dra tydliga paralleller mellan hur Södertälje- och Västerås-upplagorna tagit sig an utmaningen Hockeyettan.

Vi konstaterar att Södertälje sprider sin forna trupp över Hockeyettan och diskuterar bombvärvningarna Johan Skinnars till Kristianstad och Henrik Thegel till Skövde och deras betydelse för sina nya lag.

Det blir en närmare titt på de lag som satsar på yngst trupper i Hockeyettan och några jokrar, lag som smyger i skymundan men kan bli livsfarliga kommande säsong.

Vi snackar om Melbourne Ice Sverigedag, funderar kring varför en hockeytokig ort som Tyringe måste värva ett helt juniorlag från övriga landet för att fylla sitt a-lag och frågar oss om Lombia-hallen får ligga kvar när Kiruna flyttas?

Detta och en hel del annat livsnödvändigt hör ni via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *