Den viktige kuggen följer inte med upp i ettan

 Den viktige kuggen följer inte med upp i ettan

Den rutinerade anfallaren Mathias Löf har bestämt sig för att inte satsa vidare i Gripen.

Forwarden var med på hela föreningens resa från division 4 till Hockeyettan och har varit en av de allra mest tongivande herrarna i laget. Men spel i Hockeyettan kräver för mycket och nu väljer han att göra andra prioriteringar i livet.

– Vi står absolut inte oförberedda inför detta då det har legat på lut ett bra tag. Vi har all förståelse för att Mathias till sist valde att prioritera familjen och jag vet att det har varit ett väldigt tufft beslut att ta, säger Magnus Eriksson från Gripens sportgrupp till SN.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *