De skeppar fjolårsmålvakten och lyfter upp junior

 De skeppar fjolårsmålvakten och lyfter upp junior

Egentligen hade målvakten Simon Nordh kontrakt med Hudiksvall över kommande säsong, men något spel i klubben kommer det inte bli.

Den hårdsatsande klubben värvade nyligen Magnus Åkerlund som sista utpost och nu står det klart att man efter en överenskommelse bryter kontraktet med Simon Nordh. Istället lyfter Glada Hudik upp junioren Måns Swärdh från den egna verksamheten.

– Måns är ytterligare en spelare som vi lyfter upp från den egna juniorverksamheten vilket känns mycket bra. Måns är utvecklingsbar och kommer få en bra miljö att utvecklas i med Magnus Åkerlund som mentor. Just kombinationen rutin med unga hungriga spelare genomsyrar tydligt årets trupp vilket vi tror kommer vara vägvinnande 2017-2018, säger sportchefen Anders Schmidt på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *