Avancemangshjälten får förnyat förtroende

 Avancemangshjälten får förnyat förtroende

En spelare från de egna leden tar klivet in i Bodens Hockeyettan-trupp.

Backen Jonathan Wisten har gått hela vägen genom Bodens juniorlag och var under våren med och spelade upp klubben i Hockeyettan. Nu har han skrivit nytt kontrakt med moderklubben över kommande säsong.

– Jonathan är en kille som varit med HELA vägen och förstår vad det handlar om. Han jobbar hårt i defensiven och vet hur man stoppar motståndaren på blålinjen. En lagspelare som tillför positiv energi för laget på isen och i omklädningsrummet, kommenterar tränaren Robert Nordberg i ett pressmeddelande.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *