Ska göra comeback efter skadesäsongen – klar för toppfavoriten

 Ska göra comeback efter skadesäsongen – klar för toppfavoriten

Det har ryktats under en tid, nu är det klart att Viktor Hertzberg förstärker Hudiksvall kommande säsong.

Anfallaren har tillhört Sundsvall de fem senaste säsongerna, men kom bara till spel i sex matcher den gångna vintern på grund av en skada. Nu har han ritat på för storsatsande Hudiksvall till kommande säsong.

– Viktor är en snabb ytterforward som är bra på hela banan med sin starka skridskoåkning och teknik. Dessutom tillför han viktig rutin från HockeyAllsvenskan och kombinationen äldre med yngre i truppen ser bra ut, säger sportchefen Anders Schmidt på Hudiksvalls hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *