Poängspelaren fortsätter efter svåra knäskadan

 Poängspelaren fortsätter efter svåra knäskadan

Säsongen som gick fick ett trist slut för Robin Sjörén, nu förlänger han med Huddinge och siktar framåt.

Den vasse forwarden skadade knäet och både ledband och korsband slets av vilket ändade säsongen i förtid, men fram till dess var Sjörén en av Huddinges skarpaste anfallare och nu fortsätter han i klubben.

”En spelskicklig, snabb och teknisk spelare som vet vart målet står och är en van producerande spelare. Vi kommer få skynda långsamt i Robins fall men när han väl är tillbaka och redo för spel i Huddinge igen, kan jag lova att det är en riktigt spelsugen och taggad spelare vi kommer få se”, kommenterar tränaren Fredrik Mälberg på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *