Han blir fjärde Hockeyettan-spelaren att få chansen i SSK

 Han blir fjärde Hockeyettan-spelaren att få chansen i SSK

Blickarna från Scaniarinken är fortsatt riktade mot Hockeyettan.

Södertälje har redan värvat Thom Flodqvist från Kristianstad och gett tryout-kontrakt till Sundsvalls Sebastian Owuya och KRIFs Hampus Olsson. Nu har kringlorna dessutom bestämt sig för att titta närmare på Sebastian Manberg, även han från Sundsvall. Forwarden som dessutom gjorde några matcher med Modo säsongen som gick har förärats ett tryout-kontrakt.

– Han är en forward som gör avtryck över hela banan och är väldigt stark med puck i framför allt anfallszonen där han får saker att ske framför motståndarkassen, säger tränaren Mats Waltin på Södertäljes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *