Klubbchefen blir huvudtränare

 Klubbchefen blir huvudtränare

De senaste säsongerna har Östersund haft svårt att träffa rätt med sin tränarlösning, nu tar klubben till en oortodox lösning.

Klubbchefen Kjell-Åke Andersson kliver in som ny huvudtränare kommande säsong. Till sin hjälp kommer han få Patrik Klüft, vars familjesituation inte möjliggör ett jobb som huvudtränare i Östersund, men som kliver in som ”resurs till elitverksamheten”.

– Efter att ha varit i ungdomsverksamheten i tio år känns det naturligt att ta nästa steg. Jag känner att jag är redo att ta klivet upp och leda ÖIK:s A-lag mot den målsättning vi har – hockeyallsvenskan, säger Kjell-Åke Andersson i ett pressmeddelande som ÖP citerar.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *