Värvar forward från kvalserielaget

 Värvar forward från kvalserielaget

Anfallaren Christoffer Gozzi byter Stockholmsklubb till kommande säsong.

Efter två säsonger i Huddinge står det klart att den AIK-fostrade forwarden kommer spela för Väsby kommande säsong.

– Christoffer är en smart centertyp som blir en perfekt pusselbit i forwardsbygget. Han besitter en god speluppfattning, bra positionsspel och fin teknik. I Huddinge har framförallt hans defensiva egenskaper använts, dock har Christoffer en historia som en bra poängspelare också. Vår förhoppning är att han ska blomma ut till den skickliga tvåvägscenter han kan vara, kommenterar sportchefen Tom Tärnström på Väsbys officiella hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *