#68 Håll käften-värvningar

 #68 Håll käften-värvningar

Efter en veckas uppehåll är Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund tillbaka med ett nytt poddavsnitt med fullt fokus på Hockeyettan.

Vi diskuterar Mjörnbergs ultimata lista över de 50 bästa spelarna i Hockeyettan säsongen 16/17 och steget från tredjedivisionen till SHL som Kristianstads Joel Persson gör till nästa säsong. Är det för stort, är det helt rimligt, vilka andra har lyckats?

Vi hajpar västserien, snackar om baksidan med Västerås sunda hemvävt-värvningar, funderar över Skövdes repris av ”lovande J20-målvakt”-spåret och lyfter fram några ordentliga håll käften-värvningar som får det att gå svallvågor genom hela ettan.

Det blir funderingar kring vilka spelartapp som egentligen är tyngst för Kristianstad, kring nykomlingen HA74s möjligheter att ta sig direkt till Allettan och givetvis lyfter vi också frågan om Michal Zajkowski är kommande säsongs Joel Gistedt.

Dessutom riktar vi blicken mot VM och tycker att Hockeyettan-klubbarna borde värva mer exotiskt. Detta bland väldigt mycket mer transfersnack och annat smått och gott från serien vi alla älskar.

Lyssna via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *