Forne Frölunda-keepern stannar i ettan

 Forne Frölunda-keepern stannar i ettan

Målvakten Fredrik Bergvik har bestämt sig för att stanna kvar i Hanhals även kommande säsong.

22-åringen kom upp genom Frölundas juniororganisation och står faktiskt bokförd för en SHL-match, men har de senaste säsongerna vaktat nät i Mora, Tranås och så Hanhals säsongen som gick. Där blir han också kvar kommande säsong.

– Trivdes kanon från dag ett när jag kom till Hanhals förra året och från min sida var det inget att tveka på. Ett bra lag i en förening som är tydlig med vad man vill och där jag känner att jag har alla möjligheter att utvecklas, säger målvakten på Hanhals hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *