De värvar förstekeeper från Hockeyallsvenskan

 De värvar förstekeeper från Hockeyallsvenskan

Det blir nygammalt på målvaktspositionen i KRIF kommande vinter.

Klubben har kontrakterat målvakten Oscar Malm inför kommande säsong. 22-åringen lämnade Kallinge för IK Pantern i allsvenskan inför säsongen som gick men väljer nu alltså att vända tillbaka. Samtidigt som vinterns sista utpost Robin Jensen går den motsatta vägen.

– Det som fick mig att välja KRIF var väl lite samma sak som förra gången jag valde KRIF, det är en seriös klubb som alltid satsar. Jag trivdes väldigt bra där sist med alla i föreningen och fansen kring laget, säger Malm på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *