Björklöven fortsätter samarbete med lillebror

 Björklöven fortsätter samarbete med lillebror

Björklöven kommer fortsätta sitt samarbete med Teg i Hockeyettan även kommande säsong.

Den gångna säsongen fick Andreas Vikström och Adam Berglin chansen i båda föreningarna och så kommer det bli även kommande vinter.

– Genom förra årets samarbete med Teg där Andreas Vikström fanns med oss under 16 matcher och Adam Berglin under 10-talet matcher i slutskedet av säsongen, kan vi testa vidare med dessa två spelare i fortsatt samarbete med Teg. Vi ser bra utvecklingspotential i båda de här spelarna då de får möjlighet att spela i två klubbar under kommande säsong. De kommer att passa in väldigt bra in i det system som både vi och Teg kommer att spela efter, säger Joakim Fagervall på Björklövens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *