Tryout-kontrakt till ungdomar och division 2-spelare

 Tryout-kontrakt till ungdomar och division 2-spelare

Lagbygget går vidare i HC Dalen som bestämt sig för att titta närmare på en kvartett spelare inför kommande säsong.

Trion Robin Uhr, Tobias Carlgren och Oliver Wallqvist lyfts upp från de egna juniorerna och belönas med tryout-kontrakt. Detsamma gäller Markus Pettersson som närmast kommer från spel med Motala i division 2.

– Markus har varit ute och spelat division 2 spel under ett par säsonger och spelat både forward och back men det är som forward vi kommer att använda honom. Markus är en oöm spelare med hög fart som tar närmaste vägen mot mål, kommenterar tränaren Per Gustafsson på HC Dalens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *