#65 Hockeyns gospel och rockstjärnor

 #65 Hockeyns gospel och rockstjärnor

Troja/Ljungby rusar mot Hockeyallsvenskan och Västerås är på väg raka vägen ner i Hockeyettan. I veckans avsnitt riktar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund blicken mot gurkstaden och ställer frågan, är det en katastrof för VIK att åka ur? Samt diskuterar vad som väntar gänget i den lägre divisionen och slår fast vilka som är nycklarna för att kunna ta klubben tillbaka.

Det blir givetvis en hel del snack om kvalserien, ett race med tre lag om en plats och Kristianstads eventuella hjärnspöken. Men vi passar givetvis också på att snacka om lagen som (troligtvis) avancerat upp i Hockeyettan underifrån, om arenakrav som bara är en pappersprodukt, om en förståelig bitterhet mot ishallen i Värnamo och vilka gäng vi kommer sakna och inte sakna.

Dessutom riktar vi spotlighten mot silly season och diskuterar intressanta värvningar som gjorts, Vimmerbys intressanta silly-drag, det fina med tvåårs-kontrakt och hur det egentligen påverkar Tranås när tränaren och spetsspelarna drar iväg och leker rockstjärnor i Australien.

Det blir även spekulation om hur många herrar som efter målvaktsboomen i Hockeyettan kan tänkas fortsätta uppåt i systemet, bland väldigt mycket annat.

Lyssna via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *