#64 Var det riggat?

 #64 Var det riggat?

Tre omgångar in i kvalserien valde fritt fallande Västerås att göra tränarförändringar, Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund spekulerar kring det draget och funderar dessutom kring vilka som egentligen är de bästa tränarna i kvalserien.

En kvalserie där vi i veckans mustiga snack konstaterar att Huddinge faller på eget grepp, försöker komma på en lösning som Västerås kan använda sig av för att rädda kontraktet och spekulerar kring huruvida Kristianstad riskerar kvalfrossa. Bland mycket annat.

Dessutom blickar vi naturligtvis närmare på den stora skandalen i kvalet till Hockeyettan där domaren mellan Värnamo och Mjölby hade helt fel om hur lång en förlängning skulle vara. Vi funderar på hur det över huvud taget kunde hända, uppmärksammar hur viktig den där omfördelade poängen kan bli och ställer kanske en och annan obekväm fråga.

Fokus riktas även mot kvalet till ettan där vi spekulerar kring hur många lag som kommer gå upp och ger er förutsättningarna inför slutomgången.

Detta och en hel del annat hör ni via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *