Rutinerade anfallaren fortsätter – 41 år gammal

 Rutinerade anfallaren fortsätter – 41 år gammal

Säsongen 15/16 gjorde den rutinerade anfallaren Andreas Paulsson ett uppehåll från spelarkarriären och försökte sig på att vara tränare i Väsby.

Det blev dock bara en ettårig sejour och sedan han entledigats gjorde han comeback som spelare i Vallentuna säsongen som gick. Det slutade med 27 poäng (8+19) på 33 matcher och nu står det klart att han 41 år gammal satsar vidare en säsong till.

– Andreas rutin gör honom väldigt värdefull för truppen både på isen och utanför. Han är ett föredöme både för de yngre och lite äldre i truppen och det ska bli kul att se honom en säsong till i Vallentuna, skriver klubben på sin Facebook-sida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *