Poängkungen opereras och förlänger sitt kontrakt

 Poängkungen opereras och förlänger sitt kontrakt

Borlänges poängkung Marcus Andersson stannar ytterligare en säsong.

Trots att den rutinerade anfallaren stördes av höftproblem som han ska opereras för under våren gjorde han sin poängbästa säsong i karriären med sina 51 poäng (16+35) på 39 seriematcher och nu står det klart att han stannar i Dalarna.

– Jag hade en strulig säsong ur ett skadeperspektiv och kände mig hämmad i spelet och det kändes som jag tappade vissa delar i mitt spel på grund av det. Det ska blir skönt att ta itu med det, jag känner mig motiverad som tusan att spela utan besvär. Poängmässigt var det min bästa säsong så det var väl bra. Det känns som vi har en stor revanschlusta i laget efter uttåget i playoff, kommenterar han på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *