Tränaren väljer att kliva av

 Tränaren väljer att kliva av

Efter tre säsonger vid rodret väljer tränaren Rolf Nilsson att lämna Piteå.

Det blir inte en fjärde säsong för 59-åringen som de tre senaste säsongerna gjort ett gediget arbete med Piteå, allt resande till och från jobbet och alla bortaresor har tagit ut sin rätt.

– För oss blir det givetvis en utmaning att hitta en tränare som kan ta vid efter Rolf. Vi känner att vi verkligen har tagit steg framåt de tre senaste säsongerna och har idag en god grund att stå på. Givetvis blir det en extra puzzelbit som ska läggas inför kommande säsong men vi ser ljust på framtiden. Vi respekterar Rolfs beslut och vi har avslutat vårt goda samarbete genom att önska varandra lycka till i framtiden, säger sportchefen Jonatan Glader på Piteås hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *