”En av de bästa backarna i serien” stannar

 ”En av de bästa backarna i serien” stannar

Lagbygget inför kommande säsong fortsätter hos succégänget Väsby. Nu står det klart att backen Joel Östman stannar.

Den 24-årige försvararen anslöt från Wings inför säsongen som gick och gjorde väldigt bra ifrån sig.

– Joel var en av de absolut bästa backarna föregående säsong och att vi lyckas behålla honom betyder otroligt mycket. Joel är ett proffs ut i fingerspetsarna och har ett bra inflytande på gruppen. I spelet har han hållit en bra, jämn nivå under hela säsongen och enligt mitt tycke har han varit en av de bästa backarna i serien. Således är vi självfallet mycket nöjda att han blir kvar i minst en säsong till, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *