Vill studsa tillbaka efter hjärnskakningen

 Vill studsa tillbaka efter hjärnskakningen

Säsongen som gick blev förstörd av hjärnskakningsproblematik för forwarden Samuel Lundberg.

Nu hoppas han kunna studsa tillbaka säsongen som kommer och har skrivit ett nytt kontrakt med Vännäs.

– Samuel har en mörk säsong bakom sig, men som har startade väldigt starkt i. Han är nu sedan ett par veckor tillbaka i full träning och är väldigt motiverad till att göra en bra säsong ifrån sig och att få revansch efter förra säsongens skadebekymmer. Han är en väldigt smart spelare som gör ett gediget jobb ute på isen, för att göra sin medspelare bättre, säger klubbens general manager Jacob Bergendorff på den officiella hemsidan.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *