Halva laget väljer att stanna

 Halva laget väljer att stanna

I det tysta har Wings jobbat med lagbygget inför nästa säsong och kunde i helgen presentera inte mindre än tolv påskrifter för kommande säsong.

Alexander Jirhage, William Widsing, Niklas Larsson, Martin Björklund, Mårten Ekström, Adam Wahlkvist, Pontus Andersson, Johan Beatty, Alexander Lööv, Eric Jacobsson, Jens Ericsson och Simon Nilsson har samtliga bestämt sig för att satsa vidare i klubben.

”För att träna och spela med Wings A-lag krävs att man bestämt sig. Det är 100% som gäller, på alla plan. Wings ska präglas av laganda där man ställer upp för varandra, laget och klubben. Klubben är större än laget och laget är större än jaget”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *