Kaptenen lämnar och kritiserar klubben

 Kaptenen lämnar och kritiserar klubben

Lagkaptenen Adam Rundkvist och Skövde går skilda vägar efter tre säsonger.

Den 26-årige centern som anslöt från Vimmerby inför säsongen 14/15 är överens med klubben om att det är dags att gå skilda vägar. Var hockeykarriären fortsätter nu återstår att se, men Rundkvist har höga ambitioner.

– För min egen del så känner jag att sen jag kom så har jag haft ambitioner att spela så högt som möjligt och få en lång säsong men det känns inte som klubben har haft det. Man har sagt att man haft samma vision men man har ju inte arbetat därefter tycker jag, säger han till P4 Skaraborg.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *