Tilltänkte poängspelaren blir kvar

 Tilltänkte poängspelaren blir kvar

Forwarden Sebastian Borg har skrivit på ett nytt kontrakt med Nybro.

Den 22-årige anfallaren kom till Småland från Vallentuna där han svarat för 35 poäng (10+25) på 34 matcher säsongen innan. I Nybro blev det 17 pinnar (4+13) på 37 seriematcher, men Borg imponerade så mycket att han blir kvar även kommande säsonger. Han har skrivit på för två nya år.

– Sebastian har stått för en bra första säsong i den Södra Hockeyettan. Vi tror att han kan utvecklas ännu mer när han inför nästa säsong kommer att känna sig mer hemma i rutiner och allt runt omkring. Det ska bli spännande, säger tränaren Andreas Holfelt på Nybros hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *