Forwarden förlänger kontraktet

 Forwarden förlänger kontraktet

Vallentuna är överens med forwarden Razmuz Waxin Engback om en fortsättning.

Anfallaren som under hösten valde att göra ett försök i den södra serien med Vimmerby vände tillbaka till Vallentuna för andra delen av säsongen och har nu bestämt sig för att det är där han ska spela även kommande säsong.

”Vi är väldigt glada att Razmuz väljer att köra en säsong till med oss och vi tror att han kommer att bidra med väldigt mycket i laget till kommande säsong! Razmuz kommer nu att göra sin 3:e säsong i Vallentuna och återigen kul med en spelare som väljer att spela i Vallentuna Hockey och tror på det vi gör”, skriver klubben på sin Facebook-sida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *