#59 Den ultimata playoff 1-analysen

 #59 Den ultimata playoff 1-analysen

I veckans extremt mustiga avsnitt vänder Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund ut och in på varenda viktig frågeställning om playoff 1-valet och de stundande playoff-serierna. Vi går till botten med alla relevanta förutsättningar och analyserar och tippar samtliga matchserier.

Men i det fullmatade avsnittet tar vi givetvis också upp den sanslöst spännande upplösningen av den norra Allettan, de inte fullt lika spännande förkvalserierna, några gastkramande straffläggningar som avgjorde hela säsonger och ett domslut som kom att avgöra en hel serie.

Vi är förbannade på Väsbys Fredrik Forsberg, försöker bringa någon form av klarhet i superfiaskot Östersund, hyllar det charmiga med en yllepläd i en plastpåse och kommer lite kort in på den stundande Hockeyettan-finalen mellan Troja/Ljungby och Huddinge.

Det och väldigt mycket annat under en timme och 45 minuter i ett maxat Hockeyettan-snack som ni hör via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *