#58 Transferdeadline

 #58 Transferdeadline

I veckans avsnitt fokuserar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund på den transferdeadline som precis passerat. Vilka gjorde vassa värvningar? Vilka gjorde rätt i att avstå? Vad innebär det att tappa sina vassaste ess precis innan deadline? Vi lyfter fram och analyserar de viktigaste spelarna som bytte klubbadress.

Dessutom sågar vi klubbar som ligger dyngsist och inte tillför något på en hel säsong för att sedan superförstärka inför kvalet och diskuterar hur kul det vore om klubbar kunde byta tränare som de byter spelare vid deadline.

Vi resonerar även kring problematiken med en för kort serie med för få matcher som kommit på tapeten igen, frågar oss varför ingen verkar vilja vinna den södra vårserien och grottar ner oss i förutsättningarna inför den häftiga matchen som kommer avgöra hela serien.

Vi snackar om streckkamperna i Allettan, hyllar en poängkung som lägger av och ser tillbaka på en vecka fylld av flera väldigt märkliga målvaktsstorys. Bland en hel del annat smått och gott.

Närmare en och en halv timmes mustigt snack med analyser från Hockeyettan hör ni via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *