#56 Face of the franchise

 #56 Face of the franchise

I veckans avsnitt av rikets överlägset bästa podcast om Hockeyettan tar sig Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund tid att halvtidssummera de två Allettorna och lyfta fram några positiva och negativa överraskningar.

Men framförallt blir det stort fokus på ligans riktiga trotjänare och kulturbärare. Vilka är de och hur viktiga är de för sina respektive klubbar och ligan? Det blir storartad namedropping och lika stora hyllningar när vi går på djupet med vad vi kan kalla klubbarnas ”Face of the franchise”.

Dessutom analyserar vi givetvis Kristianstads drag och ta hjälp av den gamle storcoachen Timo Lahtinen. Vad innebär den? Är det bra eller dåligt? Vad har han att ge? Och kanske framförallt, hur ser relationen mellan honom och Mats Lusth ut?

Utöver detta, fokus på den hätska stämning som byggts upp mellan Piteå och Östersund, en önskan om en central disciplinnämnd för hela Hockeyettan, några uppseendeväckande nollor, Magnus Isakssons knäskada, Tyringes målvaktskaos och en hel del annat väldigt livsnödvändigt.

En timme och 20 minuters inspirerat snack om den älskvärda ligan hör ni via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *