#54 Det våras för reservmålvakterna

 #54 Det våras för reservmålvakterna

I veckans mustiga avsnitt tar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund ett ordentligt grepp om målvaktssituationen i Allettan där ett helt gäng tilltänkta reservmålvakter klivit fram och lagt beslag på förstaspadarna. Vi reflekterar över lysande insatser av succémän hos flera av de riktiga topplagen och funderar över vad det innebär för de tilltänkta ettor som nu ställs åt sidan.

Dessutom resonerar vi kring Huddinges val att värva Niklas Lundström från Björklöven och vad det betyder för allehanda psyken hos alla inblandade.

Det är för tidigt att tala om kris, men några lag ligger riktigt risigt till efter de nya seriernas inledning. Riskerar Kiruna (som sparkade sin tränare Tomas Sandlin precis efter att podden spelats in) kvalderby för att klara sig kvar? Spelar Östersund (som sparkade sin tränare Lars Molin precis efter att podden spelats in) bättre än sina resultat? Vad har egentligen hänt med Borlänge? Finns det förmildrande omständigheterna för Vimmerbys tröga start? Är ett sammanfall på väg i Helsingborg? Frågorna är väldigt många. Precis som svaren.

Dessutom sjukstuga, brittisk hockey, baksidan med kontinuitet, en comebackande stjärna, en sparkad finne, förförarteknik och ett rökfyllt kök. Bland väldigt mycket annat.

Ett extremt fulladdat avsnitt hör ni via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *