#53 Domaravstängningar och Shakespeare

 #53 Domaravstängningar och Shakespeare

Nytt år, nytt avsnitt. Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund diskuterar allt som är värt att veta från Hockeyettan.

Henrik lägger efter ett gäng kontroversiella domslut fram förslaget att domare ska kunna anmälas till disciplinnämnden vilket leder till en diskussion kring huruvida det över huvud taget är rimligt och skulle göra något bättre. Givetvis snackar vi också om de åtgärder som vidtagits mot den domare som felaktigt dömde bort Väsbys segerstraff mot Huddinge strax innan nyår.

Vi funderar över målvaktssituationen i Tranås och vad den betyder för klubbens framgångschanser under våren samt funderar i samma veva på om det är rimligt att fler lag än just Tranås drömmer om playoff-spel efter fortsättningsserien.

Det blir snack om den tunna spelarmarknaden, Mariestads märkliga men lysande målvaktsmatchning, trista publiksiffror i fortsättningsseriernas premiärer, 263 fanatiska Tyringe-supportrar och Shakespeare. Bland väldigt mycket annat.

Årets första initierade avsnitt hör ni via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *