#52 Det stora straffrånet

 #52 Det stora straffrånet

I årets sista Trashtalk är programmet i vanlig ordning fullmatat. Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund diskuterar huruvida det är bra eller dåligt med spel i mellandagarna, blickar mot Tingsryd och önskar fler specialtröjor i Hockeyettan samt hyllar Troja/Ljungby för ett utmärkt initiativ för att skapa mervärde kring hockeyn.

Vi ägnar naturligtvis en hel del tid åt att diskutera situationen där Väsby fick ett korrekt matchavgörande mål bortdömt i straffläggningen mot Huddinge för att domaren uppenbarligen inte hade full koll på reglerna. Kommer samme rättsskipare kunna döma Väsby mer under den här Allettan och vad säger en sådan sak om domarnivån?

Men det bjuds givetvis också en hel del mustigt snack om de inledande omgångarna i de två Allettorna. Bland väldigt mycket annat gräver vi ner oss i Hudiksvalls två raka mot Östersund, funderar över Piteås oförmåga att slå Sundsvall och analyserar Asplövens imponerande vändning mot Kalix.

Vi funderar kring om Troja kommer lyckas få loss Carl-Johan Svensson från Grästorp permanent för resten av säsongen, konstaterar att det varit dubbelt pinsamt för Skövde i premiäromgångarna och uppmärksammar att Nybro gör sina motståndare dåliga. Bland annat.

Årets sista podd är fylld med åsikter och reflektioner och ni hör den via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *