#50 Inget tips att vara stolt över

 #50 Inget tips att vara stolt över

Grundserierna är färdigspelade och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund resonerar kring det slutgiltiga avgörandet samt blickar tillbaka på sina serietips från inför säsongen. Tips som trots en i allra högsta grad hög träffprocent ändå tvingar fram några riktigt stora skämskuddar.

Vi vrider och vänder på det mesta av det bästa från höstsäsongen när det kommer till publiksiffror, powerplay, poängrekord, målskytte, bortaspel och alla möjliga andra aspekter av spelet som går att analysera.

Dessutom viktiga diskussioner om Örnsköldsviks förmåga att bomma Allettan, vikten av att vinna grundserien, varför Troja brann mer för seriesegern än Kristianstad, om det är riktigt rätt att skylla ett uselt bortaspel enbart på skador, huruvida Visby är mest utvisade i Hockeyettan för att de är just Visby och så lyfter vi frågan om Skellefteå verkligen är en hockeystad?

Vi förutspår att det kommer bli bråda dagar med många övergångar den närmaste tiden och så är Henrik förbannad på Nybro.

Detta bland väldigt mycket annat i ett extra långt avsnitt som ni hör via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *