#40 Fredrik Jensen

 #40 Fredrik Jensen

”Att ta obekväma beslut för klubbens bästa, det ingår i min förbannade skyldighet att göra det”

Han är vdn som inte backar för att ta de tuffa besluten, som tycker att en man i hans roll absolut kan vara ute och debattera i sociala medier och idag inser att han var lite för bekväm för att få ut max av sin egen målvaktskarriär.

I Mjörnbergs Trashtalk berättar Fredrik Jensen öppenhjärtligt om varför han lämnade ett bra jobb på ett stort företag för att hoppa på det ekonomiska haveriet Vita Hästen, om hur det fick honom att drabbas av utmattningsdepression och panikångestattacker och att han inte ser sig inom hockeyn för evigt.

Vi diskuterar vad hans gästspel som tv-expert under några år gav för lärdomar som han har nytta av idag, att han ogärna förlorar en argumentation och så berättar vdn om att roa sig med att skriva galna pressmeddelanden och lyckas få dem publicerade.

Men vi snackar givetvis också om att inte backa för att ta obekväma beslut och sen finnas till hands och stå upp för dem, om varför det är vettigt att en vd är ute och debatterar med fans i sociala medier och om ett eventuellt samarbete mellan Vita Hästen och Linköping.

Dessutom, ett trauma i Tingsryd, släktskapet med den sommarpratande ordkonstnären Emil Jensen och den egna inte helt pjåkiga målvaktskarriären med alla insikter som kom med den.

Detta bland ofantligt mycket annat i ett riktigt långt snack som ni kan höra via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *